• Julia

Från skymning till gryning - En resa i sorgens landskap

Uppdaterad: 19 sep 2018


En bok som jag fick av min kollega efter att min pappa dött. En bok där musik, text och bild är en resa genom sorgens landskap. Marlene, min jobbarkompis är med och sjunger i kören Vox Femina som framför musiken.Sorgen är en plats där ingen vill vara men som vi alla tvingas besöka. Så inleder prästen Sofia Eriksson sina texter om sorgens landskap. Mellan pärmarna varvas vackra texter och dikter om skymning och gryning.NUNu har jag bara minnen av dig kvar. Minnen av dagar som var.

Jag ville så gärna få möta din blick, se dina ögon igen.

Nu har jag bara minnen av dig kvar. Minnen av stunder som svar.

Jag ville så gärna få hålla din hand, känna dig nära igen.

Nu har jag bara minnen av dig kvar. Minnen av lycka som var.

Jag ville så gärna få höra din röst, höra dig skratta igen.

Allt som jag har längtat efter dig och hoppet att se dig igen.

Så, när det ser ut som om allting är slut, lyfter Guds vingar oss hem.


- Sofia Eriksson

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tröst

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Flickr Icon
  • Black Instagram Icon

© 2023 by The Mountain Man. Proudly created with Wix.com