• Julia

Som vågorna slår mot klippan. Så slår minnena av dig mot mitt hjärta.

Uppdaterad: 9 sep 2019

Min saknad och längtan efter dig pappa går i vågor. Som vågorna slår mot klippan, så slår minnena av dig mot mitt hjärta. Det kan vara vad som helst som påminner om dig som gör att tårarna strömmar.Som:

När den första vårsolen tittar fram, den sol du älskade

När min son lär sig cykla och jag vet att även du skulle spricka av stolthet

När en Simon and Garfunkel låt spelas

När jag får ett barndomsminne med dig i tankarna

När ICAs farsdagsreklam visas på tv

När jag ringer dig i hopp om att du ändå ska svara

När en folkvagnsbuss passerar

När Brynäs gör mål, det lag du lärt mig heja på i hockey eller

När vi lägger blommor på din grav och min treåriga son uttrycker "jag önskar att jag hade vingar så jag kunde flaxa upp till morfar Stig i himlen och ge ett lösenord, och vända om och göra en kullerbytta och sen flaxa ner igen på studsmattan. Om han kom skulle du bli jätteglad mamma"


19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tröst

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Flickr Icon
  • Black Instagram Icon

© 2023 by The Mountain Man. Proudly created with Wix.com